Tinas virke i One Step In er terapeutiske samtaler med børn & unge med angst og stress, samt Metakognitive forløb for unge og voksne.

Hun varetager også vores NADA café fra medio februar 2024.


Tina er uddannet Socialpædagog i 2000. Gennem 25 år har Tina oparbejdet en stor erfaring i at arbejde med mennesker. Det være sig fra behandlingsarbejde med børn & unge, samt arbejde som ressourcepædagog, familiekonsulent og socialpædagog i børn & unge psykiatrien.


Tina har uddannet sig som Angst-vejleder v. psykolog Søren Benedict Pedersen (Cool Kids) og senest taget en Metakognitiv Stresscoach certificering v. Psykoterapeuterne. Hun har desuden Pædagogisk diplom i psykologi v. VIA university, med afgangsprojekt i Vitaliserende samtaler med sårbare unge.


Tina er uddannet NADA udøver ved NADA Danmark.

Hun uddanner sig pt. til Metakognitiv psykoterapeut.


Tina er desuden frivillig gruppeleder i Skyggebørn, som er en landsdækkende organisation, der driver sorggrupper for børn og unge, der har mistet én person der står dem nær.


Tina er 49 år, gift med Morten og mor til 3. 

Tina Knak || Samtaler og NADA

Bente Agnethe Søgaard || Yoga


Bentes virke i One Step In: Gennem yin yoga og yin pulseringer, at opbygge større neuroplastisitet i krop og sind. Neurodifferentiering er en måde, hvorpå vi kan bygge somatisk intelligens, og derved udvikle nye adfærdsmønstre.


Bente er uddannet socialpædagog i 2000.

Hun har efaring fra specialområdet, misbrugsbehandling samt børn & unge området. 


Bente har taget en pædagogisk diplom i socialpædagogik samt 

efteruddannelse i Refleksiv & anerkendende pædagogik i narrativ perspektiv v. DISPUK. Hun har ligeledes uddannet sig som Angst-vejleder v. psykolog Søren Benedict Pedersen (Cool Kids) 


Uddannet Fitness Instruktør v. Marina Aagaard, da denne udbød kurser og uddannelse v. Reebok, Master Trainer, med fokus på holdtræning, som bl.a. Stram Op og aerobics. Derudover en hatha yoga uddannelse v. tidligere Fitness World.


Bente er uddannet yin-yoga-lærer  v. Trine Hedegaard, kvinden bag uddannelsen: Yin yoga - En stille revolution samt Yin, Unwind: Yin pulseringer. 


Bente er 55 år, mor til 2 og Solo. Hun har 3 børnebørn.

Hvad tilbyder vi?


Angsthåndtering

Samtaleforløb for børn og unge med angst samt forældrevejledning.

Yoga

Yin yoga & Hatha yoga.

Metakognitiv coaching for unge & voksne

Konkrete redskaber til håndtering af angst. stress og depression

Samtaler

Udviklende og trivselsskabende

samtaler med unge 

NADA behandling

Drop in café.

Kontakt

Bente Agnethe Søgaard

Email: bente@onestepin.dk


Tina Knak

Email: tina@onestepin.dk

Fortæl andre om dine oplevelser hos os

Klik her