Yin Yoga

Ønsker du at styrke din mobilitet? Vil du arbejde med dine led, sener, knogler og dit bindevæv, med henblik på at løsne op for spændinger i din krop?

På yogamåtten mødes vi i et fællesskab med plads til individuelle oplevelser, observationer og nysgerrighed. Vi arbejder i stræk på

3-5 minutter.


Har du brug for ro og balance til din krop og dit sind?

Yin yoga danner, med sit indadrettede fokus, fint par med en moderne og aktiv livsstil. Du træner styrkelse af din krop, dit sind og dine følelser. Du har bevidst opmærksomhed på åndedrættet, og stilner sindet gennem let meditation. Yin yoga tillader det parasympatiske nervesystem at arbejde med de reaktioner, som fremkommer i hvile, og genopbygger kroppen.


Slip dine stressende og bekymrende tanker, og find tilbage til dine drømme og værdier!

I mine sessions anvender jeg en mindfull og funktionel tilgang, til den krop DU ER. Du kan være imødekommende overfor det du mærker, og tage afsæt til, at forvalte din energi i vitaliserende spor.


Jeg glæder mig til, at guide dig igennem retningsskabende yoga.For yderligere information eller tilmelding, brug kontaktformularen til højre.


Yin pulseringer 


Yinpulseringer giver kroppen dyb hvile og restitution. Hvor de klassiske yinstillinger holdes i længere tid ad gangen, er yin pulseringer glidende, pumpende bevægelser der fremmer cirkulationen i kroppens mere overfladiske fascia lag. Det er flowet i yin pulseringerne, der muliggør at bindevævet hydreres indefra og slipper spændinger.

Yin pulseringer udføres synkront med åndedrættet og underlaget er kroppens primære støtte. 

Yin Yoga

v. Bente Agnethe Søgaard 


7 torsdage med yin yoga og yin pulseringer

opstart d. 25. april kl. 18-20 

Pris for dette forløb: 945,-


7 tirsdage med yin yoga

opstart d. 14. maj kl. 20-21

pris for forløb 600,-


(Hvis plads på yogaforløb, har du mulighed for at deltage fra gang til gang, som drop ind - se pris pr. lektion, længere nede på siden)DROP IND I MAJ 


mandag d. 20. kl. 16-17.30

torsdag d. 23. kl. 6.30-7.30

søndag d. 26. kl. 13-14.30 yogamix (hatha/yin) 

mandag d. 27. kl. 6.30-7.30

onsdag d. 29. kl. 6.30-7.30 Pris pr. lektion 

60 min. = 100,-

90 min. = 130,- 

120 min. = 150,- DROP IND - Book hold herunder senest kl. 20.00 dagen før holdstart og betal på mobilepay nr. 50521254


Yogaforløb betales ved tilmelding